50plusmatch – För dig över 50

50plusmatch är dejtingsajten dig som är 50+. Det här är dejting för aktiva 50-plussare. Här hittar du nya vänner som precis som du kommit en bit på väg i livet. Vem vet kanske hittar du den nya kärleken här! Sajten är en syskonsajt till Match4me och har samma funktioner. Det är enkelt att navigera och man behöver inte leta länge för att hitta det man söker. Alla profiler på sajten granska manuellt vilket gör sajten trygg och säker. Naturligtvis funktioner för att blockera oönskade medlemmar. Inaktiva profiler plockas också bort vilket gör att du bara hittar aktiva medlemmar här. För att skydda din integritet har man också valt att bara visa profilfoton för andra registrerade medlemmar.

Funktioner

Sajten bygger på samma teknik som systersajten Match4me så hittar du chatt, matchningsfunktion och den vanliga sökfunktionen. Naturligtvis kan man skicka meddelanden som på vilken dejtingsajt som helst.

Bli medlem

Att bli medlem på 50plusmatch går relativt snabbt. Allt som behövs är några grunduppgifter och sen är det mest att klicka i sina intressen med mera. Det som vanligt tar lite tid och som man kanske ska lägga lite extra energi är de personliga textblocken, vem du är och vem du söker.
Registreringen är gratis men för att kunna kommunicera behövs ett abonnemang.

Fullvärdig medlem

Ett fullvärdigt medlemskap tecknar du enkelt och snabbt med kortbetalning. Medlemskapen förnyas automatiskt men kan sägas upp utan uppsägningstid innan den innevarande perioden löper ut och ny dragning skett. Skulle du vilja säga upp Match4me så hittar du inställningar för detta under Min Profil och sedan Ändra mina inställningar. Här hittar du också funktion för att inaktivera medlemskapet.

Kostnad: 175kr/mån (71kr/månad vid årsabonnemang)
Minsta årskostnad: 850kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2008
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Nej knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012
Etiketter: ,