Att söka efter kärleken på nätet

Mängden dejtingsajter som erbjuder dejting och kontaktannonser är i det närmaste oöverskådligt. Det är därför vi har skapat Dejtguide. Här har vi inte listat alla dejtingsajter, utan bara dom populäraste. De flesta sajter erbjuder gratis registrering, vissa har till och med en provperiod så att du kan testa tjänsten innan du bli betalmedlem. Ett tips är att bli medlem och invänta ett erbjudande. Det brukar komma efter någon dag!

Sajter med gratis dejting och kontaktannonser

Visst är det trevligt med gratis dejting! Men hur kommer det sig att betalsajterna är populärast? Anledningen är att medlemmar som betalar för en dejtingtjänst är seriösare. Genom att dejtingsajten har medlemsavgift gallras de nyfikna bort. Dessutom slipper man oftast sk. SPAM och scams som förekommer på sajter som erbjuder gratis dejting.
Söker du gratis dejting får du stå ut med lite reklam och ett och annat oseriöst meddelande.

Säker dejting

Tyvärr händer det då och då att man får läsa om tråkigheter i samband med Internetdejting. Vi skulle dock vilja påstå att det tillhör mer till undantagen än vanligheterna som tur är. Var relistisk och var uppmärksam på motsägelser. Om någon ber om ditt telefonnummer eller din mailadress redan i första meddelandet är det förmodligen inte seriöst. Speciellt när man uppmanas att skicka ett mail till en anonym e-posttjänst som Yahoo eller Hotmail. Naturligtvis gör du rätt i att skydda dig och din identitet. Det är bättre att vara lite försiktigt än att sitta efteråt och ångra sig. Läs gärna vår a tips för säker dejting! Mer om säker dejting

Etiketter: , , ,