be2 – Hitta ditt livs kärlek

Be2 indexbe2 – Hitta ditt livs kärlek

Be2:s dejtingtjänst bygger på matchning genom personlighets test. Detta test ska ha vetenskaplig grund med resultat från personlighets- och partnerskapsforskning. Testet är inte jättelångt men det kan vara bra att avsätta lite tid för detta då man inte kan ändra svaren i efterhand. Efter att du registrerat dig och fyllt i testet får du upp en matchningslista på profiler som passar dig extra bra. be2 använder en siffra som kallas be2 index för att visa hur bra man passar ihop. Vårt tips är att inte stirra sig blind på dessa siffror. Men en siffra över 60 är tydligen bra.

Direkt till be2 >>

Kontaktgaranti

Be2 garanterar att alla premium-medlemmar kommer i kontakt med minst 10 av sina partnerförslag. Om du haft kontakt med färre än 10 andra medlemmar under din tid som premium-medlem, förlängs ditt medlemskap utan kostnad.

Fråga direkt

Fråga direkt är en formulärbaserad kontaktform. I stället för att formulera sitt meddelande på egen hand använder man ett formulär med standardfrågor. Givetvis är det praktiskt för den late eller den som inte kommer på något att fråga om men det blir väldigt opersonligt i längden.

Premiummedlemskap

Tjänsten kräver att du tecknar ett premiummedlemskap. Det finns lite olika paket att välja mellan. Det mest förmånliga paketet kostar 199kr. Alla medlemskap förnyas automatiskt så det gäller att ha koll på när abonnemanget löper ut. Uppsägning ska göras senast 14 dagar innan perioden löper ut.

En nackdel vi noterat är att det inte går att se när en viss profil varit inloggad senast. Man kan inte heller se om personen är premiummedlem. Detta skulle vara önskvärt då man måste köpa premiummedlemskap för att kunna kommunicera på sajten. Detta kompenseras dock av att man har kontaktgarantin.

Skulle man vilja säga upp be2 så gör man detta under Min Profil och sedan Inställningar och till sist Profilstatus

Direkt till be2 >>

Officiellt medlemsantal: > 30 miljoner (världen)
Kostnad: 449kr/mån (199kr/månad vid årsabonnemang)
Minsta årskostnad: 2388kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2005
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Nej knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012

Direkt till be2 >>

Be2 träfflista

Be2 Partnerförslag

Be2 personlighetstest

Be2 personlighetstest