Bli medlem och börja dejta nu!

Nu kommer nästa våg!

Om man tittar på besöksantalet under ett år på en dejtingsajt kan man se tydliga mönster. Efter nyår är det många som blir medlemmar på olika dejtingsajter. Kanske för att man avlagt ett nyårslöfte att inte längre leva ensam. Bort sett från runt Alla hjärtans dag så sjunker aktiviteten ända fram till att vårsolen börjar göra sig påmind i april. Vårkänslorna spirar och det är högtryck på dejtingfronten. Under sommaren avtar det igen för att komma igång igen under augusti september efter semestrarna. Sista rycket görs i november. Kanske för att man vill undvika att fira julen ensam. Det finns alltså perioder då fler börjar dejta.

Men vad har man för nytta av att känna till när dejtingsajter har högtryck eller inte? Du kan lugnt bli medlem på en dejtingsajt när som helst under året men under de perioder då tycker är lite större är också antalet nya singlar också större. Nya singlar om man får kalla dom så är generellt inte lika kräsna, dom är nyfikna och kommunicerar mer än de som dejtat ett tag. Dom ger helt enkelt fler chansen. Vilket är bra och ökar dina chanser att få gå på dejt.
När man varit medlem på en dejtingsajt så har man lärt sig eller bemödar man sig inte längre att svara på alla meddelanden. Det är egentligen synd för man lär garanterat missa ett och annat guldkorn. Men samtidigt inte heller så konstigt när många bara skickar iväg korta en-menings-meddelanden som inte säger något.

Fånga uppmärksamheten

Som vi var inne på är det viktigt att man kommunicerar på ett sätt som ger mottagaren anledning att svara. Ett ”Hej, Ska vi fika?” lär inte göra någon nyfiken. Speciellt om man byter ut fika mot ett annat ord som börjar på k och slutar på ulla.
Det enda positiva med fika-meddelandet är att den är ställd som en fråga. Ha som regel att alltid ställa några frågor som det finns en öppning för mottagaren att spinna vidare på. Var specifik och knyt an till sådant som personen skrivit i sin profil.
Ett annat trick är att ta upp gemensamma saker som ni delar, det kan vara intressen, värderingar och så vidare. Det ger en känsla av samhörighet och kan också locka till vidare kontakt.
Det finns massor av saker som du kan göra för att lyckas på dejtingsajten. Läs vidare i våra artiklar här på sajten eller hos DateGate och bli medlem nu när många andra blir det så ökar dina chanser att träffa kärleken som du drömt om.

Etiketter: ,