CCdate & Kontakten

Hitta kärleken hos CCDate

CCDate är en traditionell dejtingsajt med funktioner som man kan förvänta sig av en mordern dejtingsajt. Här finns möjlighet att skicka meddelanden, chatta, webcamchatt och så vidare. Sajten har besökare från hela Sverige men också Finland. Åldersmässigt är det blandat men det är fler som är lite äldre. Tempot på sajten, om man kan uttrycka sig så, är lite lägre. Kanske är detta förklaringen till åldersfördelningen. Naturligtvis passar sajten alla som vill hitta en lugnare sajt.

Registrering

Hos CCDate registrerar du dig med din mobil. Allt som behövs är att du skriver in ditt mobilnummer och sen är det bara att logga in med det lösen du får skickat till dig. Under vår tid så har vi inte fått någon reklam eller likande på mobilen så det känns ganska tryggt att registrera sig på detta sätt. När du väl är inne så bör du uppdatera din profil då folk ofta är nyfikna på just alla nya medlemmar

Prova i 30 dagar utan kostnad

Just nu kan du prova sajtens alla funktioner utan kostnad i 30 dagar. Därefter bestämmer du om CCDate är sajten för dig!
Skulle du vilja säga upp din profil på CCDate så görs detta under Inställningar

Direkt till CCDate>>

Kostnad: 80kr/mån (61kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 732kr
Automatisk förnyelse: NEJ
Startad: 2010
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Ja knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Nej knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Ja knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012

Direkt till CCDate >>