Dejta via mobildejting

Fler och fler dejtingsajter har tagit fram appar för mobildejting. I takt med att allt fler har smarta mobiltelefoner har intresset för mobildejting också ökat. Och nu kan du dejta oavsett om du är hemma eller på stan med hjälp av dejtingsajterna appar. Kika in på din dejtingsajt när du får en stund över, var som helst!

Många sajter har både app för Iphone och Android men inte alla. Nedan hittar du en sammanställning. Finns inte din dejtingsajt med så kika i huvudmenyn så kanske din dejtingsajt finns med där. Även om du inte har en smartphone eller som app saknas på just din sajt så är loppet inte kört. Oftast kan man surfa in på den vanliga sidan och många sajter har även en mobilanpassad version av sajten som ska fungera lite bättre i mobiltelefonen.

Apparna som har kommit ut håller lite olika kvalité. Läser man recensionerna ser man ganska snart att det inte är helt buggfritt att dejta via mobiltelefonen. Många appar craschar och alla funktioner fungerar inte. Samtidigt ska man komma ihåg att utvecklingen går fort. Nya versioner släpps hela tiden.

Mobildejting
Dejtingsajt Iphone Android
Match X X
eDarling X X
be2
SprayDate X
Parship X
Mötesplatsen X X
e-kontakt X