Dejting när den är som bäst

En fråga som ofta ställs är vart man hittar Sveriges bästa dejting. Ja den frågan blir nog svår att svara på. Det beror på är förmodligen det bästa svaret. Det beror på vad du tycker är viktigast. Å ena sidan kan man tycka en dejtingsajt som erbjuder flest funktioner, mest medlemmar, och till det lägsta priset är det bästa. Men så enkelt är det inte. Ofta lyckas sajter som inte alls är bäst på att skapa avancerade system som lyckas bäst.

Risker med avancerad teknik

Många dejtingsajter har, som dom själva ger skena av i alla fall, mycket avancerade matchningsalgortimer för att föra ihop passande singlar. Och de har säkert bra och vetenskapligt uppbyggda system men fungerar det. Ja kanske, många blir uppenbarligen par på dejtingsajter.
Det finns en uppenbar risk med dessa system. Det är att medlemmarna litar för mycket på testresultatet och därmed gallrar bort någon för att dom hamnat på 69% och inte 70%.
Detta gäller i och för sig även enklare sajter. Hur många gånger har man inte ställt in en åldersgräns. Men vem vet vilka man missat som bara är ett år ifrån.
Det är alltså vanskligt att blint lita på systemen och tro att dom ska fixa biffen.

Gratis dejting

Ja men gratis måste väl ändå vara det bästa. Det kostar inget att prova och skulle det visa sig att dejtingsajten är dålig så kan man ju byta. Visst, det är sant. Det som brister på många gratis dejtingsajter är att det förvånasvärt ofta är väldigt få medlemmar. Alla är heller inte fullt så seriösa i sin dejting då det inte kostar något. Många kanske bara kikar in för stilla sin nyfikenhet.
Det finns några undantag som tex Happypancake som erbjuder gratis dejting och håller ändå bra nivå.
Här på Dejtguide har vi listat dejtingsajter som aktivit annonserar och därmed har en strid ström nya medlemmar. Det är ofta dessa medlemmar som är lättast att få kontakt med. Precis som du är dom på hugget och vill träffa någon. I början är man heller inte så kräsen utan tar sig lite mer tid att svara på meddelanden.

Så vilken dejtingsajt är bäst?

Vi skulle nog vilja påstå att alla dom stora dejtingsajterna har folk som skulle kalla just deras dejtingsajt bäst. VI skulle börja med att besöka Match.com, eDarling och ShakeMyWorld.
Alla dessa har sin specifika fördel. Match.com för att dom är störst. eDarling erbjuder pengarna tillbaka och är ett tryggt kort. ShakeMyWorld för att man tar dejtingen från nätet till verkligheten och det passar många bra.

Länkar till våra val utan inbördes ordning:

Direkt till Match.com >>

Direkt till eDarling>>

Direkt till ShakeMyWorld.com >>