E-Kontakt – Sveriges största dejtingsajt

För dig som söker kärleken eller nya vänner

E-kontakt är en kontaktförmedling på Internet för alla som söker nya vänner och bekantskaper. På bara drygt ett år så har E-kontakt kvalat in bland det största dejtsajterna på den svenska marknaden. Genom att erbjuda en seriös och levande sajt där medlemmar känner att de är i en trygg och säker miljö har man byggt upp ett långsiktigt förtroende.

Tryggt och säkert

Säkerheten är viktig för E-kontakt. Profiler granskas manuellt och det finns en kundtjänst bemannad från morgon till kväll. Sajten är också relativt enkel att använda vilket attraherar även de som inte är så internetvana.
Att bli medlem på E-kontakt är enkelt. Fyll bara i några grunduppgifter och du är igång. Direkt när du loggar in får du möjlighet att skapa din profil, vilket du naturligtvis ska göra.
När det är klart är det dags att kika runt. Här hittar du en sökfunktion, fotoalbum, chatt och naturligtvis din brevlåda.

Medlemskap

För att kunna kommunicera på sajten behöver du ett abonnemang. Du kan välja mellan flera olika perioder och flera olika betalsätt. Du kan till och med få faktura på abonnemanget om du skulle känna att det är tryggare. Abonnemangen förlängs automatiskt och måste sägas upp senast 2 dagar innan perioden löper ut. Du kan själv ställa in om du vill avbryta förnyelsen. Det gör du under Medlemsuppgifter.

Mobil dejting

Precis som många andra dejtingsajter har E-kontakt utvecklat en dejtingapp. Just nu finns appen för Iphone och du laddar ner den gratis från iTunes.
Har du Android finns ingen app ännu men det går att använda mobilversionen av sajten i stället.

Officiellt medlemsantal: > 800.000 (världen)
Kostnad: 279kr/mån (139kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 1668kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2005
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Ja knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Nej knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012