eDarling – För singlar med höga anspråk

edarling_new_fulleDarling – Matchning på djupet för livet

eDarling är ett av de nyare tillskotten bland svenska dejtingsajter. Sajten bygger på matchning genom ett personlighetstest som kompletteras med singlarnas andra egenskaper som ålder och bostadsort. När du ska bli medlem på eDarling är det klokt att avsätta en stund för personlighetstestet. Testet tar ca 20 min och består av en lång rad frågor om personlighet och värderingar. Frågorna besvaras med att man klickar för om man håller med eller inte håller med. Man bör läsa frågorna noggrant då det förekommer ”inte” i vissa frågor. Risken är att man svarar precis tvärtom.

Direkt till eDarling>>

Komplettera din profil

När testet är klar kan man komplettera sin profil med ytterligare information. Här ges man möjlighet att berätta lite mer om sig själv med egna ord. Ett foto ska man naturligtvis också ladda upp. Just foton är bara tillgängliga för betalande premiummedlemmar. Du kan också låsa vissa bilder och bara tillåta de som du är intresserad av att se bilderna.
En fiffig funktion är att du kan importera foton från Facebook.

Partnerförslag

Nu är det dags för att börja nätdejtingen och matchningen. Under Partnerförslag på sajten kan du se passande singlar. Till skillnad från andra sajter så ges ingen siffra på hur bra man matchar utan det får man kolla själv på respektive testresultat. Här kan det vara bra att minnas hur man själv låg till på testet. En klar fördel med att inte visa en procentsiffra på matchning är att man inte stirrar sig blind på värden som egentligen betyder ganska lite. Det hade förstås varit trevligt om man kunde se sitt eget resultat på den andra personens testresultat. Då hade man snabbt kunna se om man ligger i närheten eller om det är mycket som skiljer.
En funktion som kallas för Lyckträff har tillkommit. Här får du upp till 20 partnerförslag som egentligen inte passar de önskemål du lagt in. Men här finns chansen att fånga upp kärleken som t. ex. bor precis utanför den radie du angivit för partnerförslagen.

Premiumplus eller bara Premium

För att dejta på sajten bör man bli premiummedlem. Ett medlemskap kostar förhållande vis mycket om man köper det månadsvis men väljer man något av de lite längre medlemskapen tillhör eDarling de som har lägst avgift.
Det finns två medlemskapsnivåer vid sidan av basmedlemskapet man får när man registrerar sig. Premiumplus och Premium. Skillnaden prismässigt är liten så vi förslår att du satsar på Premiumplus direkt och får då tillgång till alla funktioner. Medlemskapen förnyas automatiskt och det är viktigt att du säger upp medlemskapet 7 dagar innan den innevarande perioden löper ut.
Skulle du vilja säga upp medlemskapet hittar du inställningar för detta under Användarkonto och sedan Mitt medlemskap.

Pengarna tillbaka

För att man ska känna sig trygg erbjuds man också en kontaktgaranti. Skulle man inte få kontakt så får man pengarna tillbaka. Villkor gäller men detta är en mycket bra trygghet. Skulle dejtingsajten motsvara dina förväntningar och du gjort ett seriöst försök själv så har inte förlorat något.

Prova du också! Vad har du att förlora?

På det hela taget erbjuder eDarling mycket bra dejting. Prova du också! Kanske finns din kärlek här!

Direkt till eDarling>>

Officiellt medlemsantal: > 13 miljoner (världen)
Kostnad: 399kr/mån (149kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 1778kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2008
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Nej knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012

Direkt till eDarling>>

Personlighetstest

Frågor från personlighetstestet

Fotouppladdning

Fotouppladdning via Facebook