Gratis dejting och kontaktannonser

Visst är det trevligt med gratis dejtingsajter men söker du seriöst efter kärleken tror vi att du kommer att lyckas bättre på någon av de större dejtingsajterna vi valt att presentera här på sajten.
Varför det då? Det enkla svaret är att du hittar seriösare medlemmar på en betalsajt. Är det gratis är det många som kikar in av ren nyfikenhet. Färre är det som betalar för att vara nyfikna. Dessutom lägger man ner lite mer energi på sitt sökande när det kostar en slant. Men kom ihåg att det inte är den dyraste dejtingen som är bäst! Kika runt bland de sajter vi listat ovan.

Hitta dejtingtjänster som passar dig

Vi på Dejtguide har sammanställt Sveriges bästa och populäraste dejtingsajter. Dejting på Internet är populärare än någonsin. Men vilken dejtingsajt ska du välja? Inte nog med att det kan vara svårt att välja rätt partner så har det i och med att dejtingsajterna blir allt fler också blivit svårt att välja rätt dejtsajt. Vi har kikat närmare på de största dejtingsajterna i Sverige. Förhoppningsvis hittar du din favoritsajt här!

Ännu mer dating

 • DateGate.se
  – Sveriges största guide till dejting på nätet?

  På DateGate.se finns det närmare ett hundratal artiklar om nätdejting. Här får du allt dejtingtips till hur du skriver en bra kontaktannons.
  Här hittar du också en av de mest kompletta länksamlingarna till dejting på nätet.
  2006 fick DateGate.se omdömet ”Den totala guiden till nätdejtning och kontaktannonser.” av Aftonbladet
 • Dejtguiden.se
  – En blogg om nätdejting

  På Dejtguiden.se börjar vägen till nätdejting. Det här en blogg som ger dig värdefulla tips dejting. Allt från vad man kan göra på första dejting till perfekta presenttips. Det finns mycket mer än blommor när det kommer till uppvaktning!

Mer dejting tips…