Match.com – När du tar kärleken på allvar

Det här är en gigant bland dejtingsajter

På Match hittar du seriös dejting och personer som verkligen söker efter kärleken. Här finns en spännande blandning medlemmar. Match är störst och därför finns det någon för alla. Oavsett vad du letar efter. Du kan även söka efter medlemmar med en viss religion, något som bara de större dejtsajterna erbjuder.
Någon sa att Match är nätdejtingens BigMac. Smakar hyggligt, kanske inte bäst, men du vet vad du får.

Direkt till Match.com >>

Långsiktiga relationer

Fler än 75% av medlemmarna letar efter den där speciella personen för en långsiktig relation. Du har säkert hör reklamen, Vi har orsakat dubbelt så många giftermål som någon annan sajt. Detta är säkert sant då man på Match hittar runt 8 miljoner medlemmar varav ca 1 miljon finns i norden.

Börja med att registrera dig

Precis som på alla andra dejtingsajter börjar du med att registrera dig. Du behöver ett mailkonto och sen är det bara att fylla i alla dina uppgifter. Själva registreringen är på hela nio sidor så det är en del att fylla i.
Gör din profil så komplett som möjligt och lägg upp bilder. Det ger dig större chans att träffa kärleken!

Daily 6

Daily 6 är en matchningsfunktion. Genom funktionen får du sex förslag på olika partners. Inte sexförslag utan sex olika profiler;-). Genom att markera vilka du gillar eller inte gillar får du med tiden bättre och bättre matchningsförslag.
Efter att du klickat ja får den andra ett meddelande att du är intresserad och därefter kan ni börja prata med varandra.

Dejta mobilt

Match har under en längre tid haft en mobilsida så att du ska kunna dejta även när du inte sitter framför datorn. Nu har man även tagit fram appar för Iphone och Android. Att dejta mobilt är gratis om du har ett betalmedlemskap.

Tryggt och säker dejting.

Match förser alla medlemmar med en säker, trygg och anonym plats för att träffa nya vänner, skapa meningsfulla relationer och kanske hitta den där alldeles speciella personen. För att din dejting sak bli så säker som möjligt ges också en hel del goda råd för en säker och trygg dejting på nätet.
Sajten har också skaffat sig ett skräppostfilter så man ska slippa onödiga meddelanden från spammare. Just när det gäller oönskade meddelanden kan du också själv ställa in om du vill blockera användare från andra länder till exempel.

Olika medlemskapsnivåer

Hos Match.com blir du medlem gratis. Men för att kunna kommunicera med andra medlemmar behöver du en prenumeration. Ju längre period du väljer ju lägre blir månadskostnaden. Viktigt att tänka på är att du debiteras för hela perioden i förskott. Efter perioden förlängs medlemskapet månadsvis. Om du vill säga upp ditt medlemskap på Match ska du göra det 48 timmar innan perioden löper ut. Gå in på Profil och inställningar och välj sedan Konto och prenumeration. Här kan du avsluta prenumerationen. Längst ner på denna sidan kan du också inaktivera eller radera hela profilen.
Till prenumerationen kan man också lägga till olika paket, Premium och Plus. Dessa paket ger ännu lite fler funktioner. Om du har premiumpaket kan alla användare kontakta dig oavsett om dom är betalande medlemmar eller inte. Match Affinity är en djupmatchningstjänst som bygger på ett personlighetstest, detta är en tilläggstjänst och kostar extra.

Direkt till Match.com >>

Officiellt medlemsantal: 500000
Kostnad: 310kr/mån (148kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 1776kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2002
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Ja knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012

Direkt till Match.com >>

Match Mobile

Mobil dejting

 

Daily 6 matching

Sex förslag