Match4me – Dejting för högutbildade singlar

Match4me – För högre utbildade singlar

Match4me är dejtingsajten som specialiserat sig på dejting för singlar med en högre utbildning. För att det ska klicka i ett förhållande är det mycket som måste stämma. En viktig del är ens utbildningsbakgrund. På Match4me har alla medlemmar en högre utbildning vilket gör det lite enklare att hitta personer med en liknande bakgrund som en själv.
Sajten i sig är lätt att navigera och fungerar precis så bra som man kan önska. Vissa av översättningarna är lite ålderdomliga och får en att dra på leendet.

Funktioner

Sajten erbjuder alla standardfunktioner man kan förvänta sig av en modern dejtingsajt. I sökfunktionen finns det möjlighet att sätta en minsta matchningsgrad för att få fram de mest intressanta profilerna. Man kan också medlem skapa och organisera aktiviteter för andra medlemmar. Ett bra sätt att träffa många samtidigt utan att känna pressen som kan uppstå på en dejt på tumanhand. Alla profiler på sajten granska manuellt vilket gör sajten trygg och säker. Inaktiva profiler plockas också bort vilket gör att du bara hittar aktiva medlemmar här.

Bli medlem

Att bli medlem på sajten är gratis. Själva registreringen tar bara från några minuter till kanske en 15-20min beroende på om man väljer att fylla i alla uppgifter. För att kunna kommunicera obegränsat på sajten kostar. Medlemskap förlängs automatiskt men kan sägas upp innan innevarande period löper ut. Ingen uppsägningstid. Skulle du vilja säga upp Match4me så hittar du inställningar för detta under Min Profil och sedan Ändra mina inställningar. Här kan du också inaktivera din profil om du skulle vilja det.

Kostnad: 175kr/mån (71kr/månad vid årsabonnemang)
Minsta årskostnad: 948kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2008
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Nej knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012