Mötesplatsen – Hitta kärleken på nätet

Nordens ledande dejtingsajt enligt Mötesplatsen själva.

Och visst gör Mötesplatsen skäl för namnet. Här finns singlar fån hela Sverige men också från Norge då Mötesplatsen har en norsk systersajt. Aktiviteten är hög på och här finns det alltid någon att prata med. Medlemmarna stannar kvar då det är riktigt roligt på sajten även om designen kanske inte är den mest avancerade. Sajten har fått Internetworlds utmärkelse så sent som 2010.

Aktiviteter utan för nätet.

Internet har gett oss fantastiska möjligheter att träffa nya människor men att träffa dessa nya bekantskaper kan vara rätt nervkittlande. På sajten erbjuder man också en lång rad singelaktiviteter som singelträffar, discobowling och olika resor för att nämna några. Dessa singelträffar ger möjlighet att lära känna medlemmarna lite mer på ett avslappnat sätt.
Sen kan man naturligtvis lägga upp egna aktiviteter och bjuda in andra medlemmar.

Sökning eller matchning

På sajten finns en sökfunktion.Där kan du söka efter ålder, bostadsort mm. Det finns även en matchningsfunktion som matchar profiler utefter ett matchningstest. I matchningstestet beskriver du din personlighet samt dina åsikter och intressen och därefter parar systemet ihop profiler.

Mobil dejting

Just nu finns en Iphone app för mobildejting. Den laddar du vanlig ordning ner från iTunes. Skulle du ha en annan telefon eller en Android så finns en mobil version av sajten

Medlemskap

För att kunna kommunicera på sajten krävs VIP-konto. Det finns även något som kallas PlusVIP, med detta tillägg kan även icke betalande medlemmar kontakta dig. VIP-medlemskapen förnyas automatiskt. Du kan säga upp ditt VIP-medlemskap när du vill, senast 1 dag innan, genom att gå till Du är VIP i menyn och klicka på knappen ”Säg upp prenumerationen”. VIP-medlemskapet löper då perioden ut och ingen automatisk förnyelse av din prenumeration kommer att göras.

Kostnad: 299kr/mån (149kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 1788kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2002
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Ja knapp
Forum: Ja knapp Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012

Till Mötesplatsen >>