Parship – Hitta den som passar dig bäst

Parshipmetoden

Stommen i Parships matchningstjänst är det personlighetstest man gör direkt när man registrerar sig som medlem. Se därför till att du har gott om tid precis när du ska bli medlem så att du kan fylla i testet så korrekt och ärligt som möjligt. Detta test är utvecklat av väletablerade psykologer som har använt sig av de senaste rönen inom relationsforskningen. Testet analyserar ingående de delar av din personlighet som är avgörande för en lyckad relation. Med hjälp av sofistikerad teknik jämförs sedan ditt resultat med PARSHIPs övriga medlemmar.
Det är verkligen det längsta testet vi gjort. Förutom frågor på allt möjligt så får man även titta på olika bilder och figurer som man sedan ska para ihop med olika påståenden.

Parship hjälper sina medlemmar

På Parship hittar man förutom själva dejtingtjänsten även andra hjälpmedel för att hitta kärleken. Här finns allmänna råd om dejting i allmänhet och nätdejting i synnerhet i form av olika artiklar.
Tycker du det är krångligt med teknik? Parship hjälper dig med scanning av foton om du inte har bilder digitalt.

Mobil dejting

Just nu erbjuder man endast en Iphone-app till smartphones. Appen laddar du ner via iTunes. Leta på ”PARSHIP” så hittar du rätt. Har du en Android hänvisas du till mobiolversionen av sajten. Den fungerar även för andra telefoner.

Medlemskap & pris

Parships medlemsavgifter tillhör de dyraste i branschen. Minsta kostnad för tjänsten är 1200kr då kortaste möjliga abonnemangstid är 3 månader. Ett kortare månadsabonnemang hade varit trevligt så att man kan prova om man trivs med tjänsten. Man kan inte heller se om en medlem som man är intresserad av är betalande medlem. Detta gör att de meddelanden man skickar skickas i blindo. Svaret kanske uteblir för att hon/han inte har betalat, inte för att ditt meddelande är ointressant.
Abonnemangen förnyas automatiskt. Vill du säga upp ditt abonnemang måste det göra 14 dagar innan perioden tar slut. Uppsägningen måste vara skriftlig och skickas in via mail, faxt eller brev. I uppsägningen måste även din servicekod anges.

Kontaktgaranti

Parship garanterar 5 kontakter på sitt 6 månaders abonnemang och 15 kontakter på årsabonnemanget.

Officiellt medlemsantal: ?
Kostnad: 599kr/mån (299kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 3588kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2001
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Nej knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012
Parship Mobildejtingapp

Iphoneapp för mobildejting

Etiketter: ,