ShakeMyWorld – För aktiva singlar

ShakeMyWorld – För aktiva singlar

Trött på att sitta bakom datorn och leta efter kärleken? Då kanske ShakeMyWorld kan vara lösningen! Hos ShakeMyWorld står de olika singelaktiviteterna i fokus, singelshopping på IKEA, singelbowling eller varför inte en fotokurs för singlar. Listan kan göras lång. Skulle du inte hitta en passande aktivitet kan du alltid skapa en själv och bjuda in andra medlemmar att delta. Just detta med att aktiviteterna är så i fokus erbjuder nya möjligheter. Nu kan du träffa massor av människor utan att känna den press som kan uppstå på en one-on-on dejt. Här samlas man runt en aktivitet på ett avslappnat sätt och vad som sen händer är upp till dig.
På sajten finns naturligtvis möjlighet att nätdejta. Du kan söka efter passande medlemmar eller låta dig matchas av sajtens matchningssystem för att hitta den rätta.

Direkt till ShakeMyWorld.com >>

Snabb registrering

På bara en minut har du blivit medlem. Fyll i några grunduppgifter eller logga in med Facebook. Givetvis bör du därefter börja med att fylla i din profil och ladda upp en bild.

Shake My Worlds Sociala Matchmaking

Genom att ansluta via Facebook får du kopplingar mellan dina vänner med andra redan Facebook-anslutna singlar på Shake My World, och plötsligt kan du se vilka av singlarna som redan känner någon av dina vänner. Detta utan att dina Facebook-vänner behöver vara Shake My World medlemmar. På Shake My World hittar du sedan fler Shakevänner som i sin tur har vänner på Shake My World som du kan spana in.
Just nu är denna del av ShakeMyWorld gratis.

Guldmedlemskap

Som på andra dejtingsajter behöver du betala för att få till gång till sajtens alla funktioner. Prenumerationer förnyas automatiskt. Vill du avsluta ditt medlemskap måste det göras 3 dagar innan perioden löper ut. För att säga upp din prenumeration på ShakeMyWorld går du till Inställningar som du hittar längst upp i det högra hörnet på sajten.

Direkt till ShakeMyWorld.com >>

Kostnad: 279kr/mån (149kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 1788kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 2008
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Nej knapp
Forum: Ja knappFör/Eftersnack Matchning: Ja knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012

Direkt till ShakeMyWorld.com >>