Spara pengar på dejting

Gratis dejting skriker annonserna! Och visst kan man registrera sig på dejtingsajten utan att betala men efter det tar det stopp. Man kan inte göra så mycket mer än att uppdatera sin profil och kolla på andras profiler. På vissa sajter kan man inte ens se bilder på de andra medlemmarna utan att vara medlem. För att kunna använda sajten måste man bli medlem. Ett kort månadsmedlemskap är ofta ganska dyrt. Samtidigt vill man kanske inte betala för mer förrän man vet om man gillar sajten.

Det går dock att prova dejtingsajterna till kraftigt rabatterat pris eller till och med gratis.
Så här gör du för att få billigare eller till och med gratis dejting på Sveriges största dejtingsajter.  Börja med att skapa en profil på de sajter som du är intresserad av. Efter att du skapat din profil så väntar du med att betala för medlemskapet. Vänta i någon dag och du har garanterat något erbjudande. Vänta ännu någon dag eller vecka så har du säkert fått ännu fler erbjudanden.

Vid vårt test på följande sajter har vi fått ett eller flera erbjudanden. Vissa rabatter är upp till 70%, ja till och med gratis under någon dag. Perfekt när man vill prova på!

Match.com >>

eDarling >>

Tänk på att läsa villkoren noga. Nästa alltid övergår medlemskapet till ett medlemskap till ordinarie pris om det inte sägs upp inom en viss tid. Är du nöjd med sajten är det ingen fara men om du bara vill prova på gäller det att veta när man ska säga upp och hur man gör det.
Som sagt läs nog för att inte bli besviken.

Etiketter: , ,