SportDate – Hitta en sundare partner

SportDate – En ny dejtingsajt för dig som gillar sport

Det här är sajten för dig som gillar att sporta och vill träffa likasinnade. SportDate är en kombination av nätdejting och en mötesplats för folk som gillar att sporta och röra på sig. Vid första anblick låter det kanske konstigt att kombinera en dejtingsajt med en mötesplats för sportintresserade men när man tänker på det är det kanske inte så dumt. Hur ofta har man inte hört att man träffade på gymmet eller i löparspåret. Dessutom är man ganska säker på att man inte träffar en soffpotatis. I alla fall lär det vara färre på en sajt som SportDate.

Medlemskap

Hos Sportdate finns alla basfunktioner som du behöver för att nätdejta och knyta kontakter med nya vänner. Och vem vet, det som börjar som vänskap kanske utvecklar sig till kärlek. För att kunna dejta fullt ut så behöver du ett medlemskap. Väljer du månadsmedlemskapet kostar det som på vilken sajt som helst men väljer du årsmedlemskap så är det riktigt billigt! Bara 39kr i månaden. Prova en månad och välj sen hur du vill göra. SportDate förnyar inte sina prenumerationer automatiskt men skulle du vilja avsluta ditt medlemskap gör du det under Användarkonto i menyn.

Skriver du in koden TDAFFIL-SE som värdekod så får du en extra månad utan kostnad! Prova!

SportDate-tränaren

Som en extra funktion och bonus har sajten lagt upp en lång rad instruktionsvideos på träningsövningar. Alla övningar har tagits fram av legitimerade sjukgymnast och personliga tränare med lång erfarenhet från idrott och hälsa. Just nu finns det över 200 videos för hela kroppen. Allt fån armar och ben till mage, rygg och rumpa. SportDate-tränaren ingår i betalmedlemskapen men kan också köpas till separat.

Förmåner

Förmåner till medlemmar! Som medlem får du också rabatt hos olika företag inom sport och hälsa. Bara här kan du snabbt spara in medlemsavgiften.

Officiellt medlemsantal: > 23.000
Kostnad: 179kr/mån (39kr/månad vid årsabonnemang)
Minsta årskostnad: 468kr
Automatisk förnyelse: NEJ
Startad: 2011
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Ja knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Nej knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012
SportDate-tränaren

Träningsvideos med instruktioner

Erbjudanden

Erbjudanden till alla medlemmar