Spraydate.se – Flörta för stunden eller för livet

Still going strong

SprayDate lever vidare. Sajten är i det närmaste synonymt med nätdejting och var en av de första svenska dejtingsajterna. Sajten slog upp portarna redan 1999 och har sedan dess utvecklats och förbättrats. Idag används sajten både som en dejtingsajt och som en community. Spray Date har dock gjort en undersökning av hur deras medlemmar använder sidan. Sjuttio procent av dem som svarade på enkäten säger att de träffat någon som de först pratat med på nätet. Runt 40 procent säger att de är medlemmar för att hitta en ny partner men lika många chattar bara för att hitta nya kompisar.

Direkt till Spraydate.se >>

Enkelt och snabbt

Här lyser personlighetstesten med sin frånvaro. Själva registreringen är blixtsnabb. Fyll i några grunduppgifter och klicka bli medlem så är du i gång. Efter att du verifierat din e-postadress kan du börja dejta!
Naturligtvis bör du fylla i din profil så den blir så komplett som möjligt. Men det kan du göra vartefter du har tid och lust.

Gratis dejting

Hos Spraydate kan du nätdejta gratis. Naturligtvis är möjligheterna begränsade. Bland annat så kan man bara skicka 10 meddelanden per dag. Men det är gratis!

Deluxe

Vill du utöka möjligheterna och slippa reklamen så kan du för en liten slant bli Deluxe medlem. SprayDate har förmodligen Sveriges billigaste medlemsavgifter. Oavsett om du väljer månadsabonnemang eller flera månader på en gång ligger avgiften på under hundralappen. Hatten av för det!
Som Deluxe kan du skicka obegränsat med meddelanden, du kan se vilka som är online och mycket mer.
Medlemskapet förnyas automatiskt och ska sägas upp senast 7 dagar för periodens utgång. Om du vill säga upp ditt medlemskap på SprayDate går du in under Iställningar (liten kugghjulssymbol i övre högra hörnet) och sedan Konto

Dejta mobilt med mobilapp

SprayDate har också tagit fram en mobilapp SprayDate Flirt för att du ska kunna dejta när du är ute och inte sitter framför datorn. Det finns en app för Iphone och en för Android.
I appen kan du söka efter singlar i din geografiska närhet eller över hela Sverige. Du kan bläddra bland profilfoton och chatta.
Apparna laddar du ner via Itunes eller GooglePlay beroende på vilken telefon du har.

Direkt till Spraydate.se >>

Officiellt medlemsantal: 800.000
Kostnad: 89kr/mån (59kr/månad vid halvårsabonnemang)
Minsta årskostnad: 708kr
Automatisk förnyelse: JA
Startad: 1999
Funktioner:
Blockering: Ja knapp Chat: Ja knapp
Forum: Nej knapp Matchning: Nej knapp
Meddelanden: Ja knapp Sök: Ja knapp
Webcam: Nej knapp Virtuella kyssar: Ja knapp
Fler funktioner kan finnas på sajten än de som räknas upp här. Uppgifterna insamlade hösten 2012

Direkt till Spraydate.se >>

Dejtingapp

SprayDate Flirt Dejting app för Iphone och Android