Varför är inte fler dejtingsajter listade?

Undrar du varför vi på Dejtguide bara listat ett fåtal dejtingsajter? Vi har valt att istället fokusera på ett mindre antal sajten. Otaliga är de sajter som med stor entusiasm slagit upp dörrarna för att ganska snart tröttna när medlemsantalet inte blev det man hoppades på. Och därmed sinar ganska snart både pengar och engagemang. Även om det har blivit billigare att bygga dejtingsajter nuförtiden så kostar det fortfarande en hel del. Och ska en sajt fungera så behövs det någon som tar hand om den, hjälper användarna med support och tar tag i problem som uppstår. Inte minst säkerhetsmässigt är det viktigt att kunna få tag på ansvariga för dejtingsajten.

De sajter som vi valt att ta med är alla aktiva sajter med en aktiv ledning. Alla annonserar aktivt vilket borgar för en stabilitet i antalet medlemmar. Det är inte nödvändigtvis alltid de bästa dejtingsajterna. Vissa har vi tagit med då vi vill förmedla brister som vi noterat under våra besök. När du läser våra recensioner framgår det ganska tydligt vad man ska se upp med.
Rent generellt har vi dock valt sajter som vi själva gillar. Även om det som sagt finns med några udda sajter som sticker ut lite grann.

I och med att vi har valt att hålla nere antalet sajter hoppas vi kunna ge mer information om respektive sajt och hålla informationen aktuell. Vår målsättning är att besöka alla dejtingsajter regelbundet och uppdatera det som förändrats. Som riktmärke har vi att vi ska besöka varje sajt en gång per 6 månader. Det brukar bli till våren och hösten då det är då det är mest aktivitet på mpnga dejtingsajter. Har du som besökare hittat något som inte stämmer är ni mer än välkomna att kontakta oss.

Är du sajtägare och vill ha din sajt listad på Dejtguide. Vänligen kontakta oss om du varit i gång med din dejtingsajt i minst ett år. Är sajten yngre kommer vi be dig vänta. Vi hoppas på din förståelse.

Etiketter: